KENNISMAKING MET SPORTREFLEXOLOGIE ( ONLINE)


Een 90 minuten online opleiding (opname) om je mee te nemen in de gedachtengang van sportreflexologie. Essentieel alvorens je andere opleidingen aanpakt.


De basis is dat sportreflexologie een anatomische toepassing is van voetreflexologie waarbij de aanraking je als reflexoloog de informatie bezorgt. Daarnaast praten we over de belangrijkste gewrichten, de rol van de spieren in de voet, etc. 


Na bestelling ontvangt u de link en heb u de mogelijkheid om vragen te stellen achteraf.VOETREFLEXOLOGIE EN NEUROPATHIE NA CHEMO


Opleiding erkend door BeVo als door Total Health.


Een protocol om de effecten van oa taxol op onze zenuwbanen te vertragen en/of te vermijden. Opgebouwd in samenspraak met een klant en haar oncologe en sindsdien lange tijd verfijnd tot wat de behandeling nu geworden is.


Een anatomische toepassing van voetreflexologie met als doel om de mobiliteit, doorbloeding van de voeten en het algemeen welbehagen van uw klant te verbeteren.


Een tweedaagse opleiding ( in Nederland compacter op 1 dag). Kostprijs 200 euro excl. BTW per persoon.


Eerste reeks : 13 mei en 17 juni in Antwerpen.


Tweede reeks: datum volgt later.


VOETREFLEXOLOGIE EN VOETPIJNEN


Zowel erkend door BeVo als door Total Health.


De opleiding richt zich op voetpijnen waar de klant mee te maken heeft, los van een mogelijke diagnose. Wat kan je daar als voetreflexoloog en therapeut uit opmaken en wat kan je er aan doen?

Een totaalpakket van manueel werk en oefeningen om direct een verschil te maken. Zo eenvoudig als de oefening in het filmpje.


Opleiding met een combinatie van praktijk en theorie die elkaar afwisselen.


één dag. Opleiding gepland op zaterdag 23/09/2023. Van 10 tot 16.30. Amerikalei 137 te 2000 Antwerpen.